Jsme exkluzivním prodejcem značek True Beadz, Mama Beads i distributorem značek X Jewellery, Elfbeads a Elfpetite v České republice

Hodnocení obchodu

5,0 164 hodnocení
Přidat hodnocení
5
163x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Marta | 9.6.2020
Great ❤️????
A Avatar autora Agnese D'amico | 5.6.2020
It is always a pleasure to shop with you. Kind, courteous and helpful. I highly recommend your shop
AF Avatar autora Alena Faladová | 4.6.2020
100% spokojenost, hezké zboží.
JP Avatar autora Jitka Pospíšilová | 31.5.2020
S obchodem jsem již opakovaně maximálně spokojená. Milý a vstřícný přístup, rychlé dodání, krásné balení a kvalitní šperky. Moc děkuji a vřele doporučuji.
SK Avatar autora Szilvia Komzákné Keszey | 19.5.2020
My favorite store. They are fast, kind, helpful, the jewelry is beautiful. I highly recommend them.
SS Avatar autora Silvia Sedlárová | 15.5.2020
Ochota zabezpečiť a objednať je naozaj uzasna ????????
EB Avatar autora Elisa Balboni | 13.5.2020
this was the first time I bought here, and I was very happy! fast shipping, well-kept packaging, and then lots of gifts! recommended shop, thank you very much!
JB Avatar autora Jeanett Blahova | 13.5.2020
Úplná spokojnosť, pani Marie je veľmi príjemná a sympatická osôbka, šperky sú nádherné, ďakujem a doporučujem na XY percent ????❣️
JJ Avatar autora Jitka Jurková | 9.5.2020
Super děkuji
TN Avatar autora Tereza Novotná | 9.5.2020
Naprostá spokojenost.Paní obchodu je velmi milá a ochotná.Všem vřele doporučuji.
HG Avatar autora Havart Gaëlle | 9.5.2020
Love my bead
RK Avatar autora Radka Kůrková | 9.5.2020
Maximální spokojenost
MO Avatar autora Margita Ondrašinová | 5.5.2020
Maximálna spokojnosť,vrelo doporučujem ;-)
MK Avatar autora Mirka Kleinová | 1.5.2020
Velká spokojenost s nabízeným sortimentem, vřele doporučuji, rychlá odezva.
RT Avatar autora Roberta Trevisan | 26.4.2020
very satisfied. the muose is very very little and nice. the bracelet is wonderful. the bead is very interesting. grazie Roberta
HD Avatar autora Holly Denney | 25.4.2020
Always a wonderful experience to shop here. Appreciate that shipping to the US is expedited. Packaged beautifully and securely. Thank you for all you do. :)
LH Avatar autora Lenka Hrdličková | 25.4.2020
BC Avatar autora Blanka Cikánková | 23.4.2020
Absolutní spokojenost, vstřícný a osobní přístup, skvělá komunikace, krásně zabaleno.... a přidaná hodnota...vždycky něco krásného, pro potěchu duše :-) Rozhodně doporučuji a děkuji
VR Avatar autora Vladimíra Ryglová | 17.4.2020
Jako vždy krásně zabalené, nádherné zboží. Moc děkuji a ráda doporučuji :)
KB Avatar autora Kateřina Belháčová | 15.4.2020
Maximální spokojenost,rozhodně doporučuji a děkuji.

Stránka 1 z 9 , položek celkem: 164

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.