Jsme exkluzivním prodejcem značek True Beadz, Mama Beads, Bella Fascini i distributorem značek X Jewellery, Elfbeads a Elfpetite v České republice

Hodnocení obchodu

4,9 328 hodnocení
Přidat hodnocení
5
320x
4
3x
3
0x
2
0x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
PH Avatar autora Petra Horníková | 20.1.2023
Moc spokojena, nádherné korálky.
DR Avatar autora Dana Růžičková | 17.1.2023
Jsem vždy spokojená.
PH Avatar autora Patrik Hudáček | 17.1.2023
Nedoporučujem. 5.1.2023 objednané a zaplatené, nemám ani tovar, ani peniaze, na mail a i sms pani Marie Ježková nereaguje.
MR Avatar autora Mylène REICHERT | 2.1.2023
I ordered a few times and was very satisfied of the service .. marie was very helpfull and nice... but i ordered on the 17/12/2022 and no tracking number, no replies to my emails, no communication.. i'm really disappointed and stressed because it was a 200€+ paypal payment... :-( i hope it's sent already and not lost :-(
BL Avatar autora Baerbel Luft | 18.12.2022
I did sent two emails with the request to give me information about the order status. I placed an order 4 weeks ago.The items were available. No shipping notification so far and no delivery of the goods. And sorry, I’m really not satisfied, that I have not received any reply to my emails! I payed via Paypal and decided to clarify the matter via paypal buyer protection.
JP Avatar autora Jana Pilátová | 5.12.2022
V Avatar autora Vladimíra | 8.11.2022
Velká spokojenost, vše v pořádku dodáno. Děkuji a ráda doporučuji :)
AS Avatar autora Ann Sebastian | 7.11.2022
I am awaiting my beads. I received multiple emails and was given a new link with which to purchase my beads. I cannot wait to style my new beads! Website layout is easy to use and ordering with paypal is easy as well.
SB Avatar autora Simone Kühn- Botsch | 27.10.2022
Thank you , trustworthy store , good contact and a wide range of beads and brands.
AI Avatar autora Andrea Ilievová | 19.10.2022
Nie som spokojná. Nemám dodnes peniaze ani tovar. Ani odpovede na maily. Nadobúdam pocit,že je stránka podvodna. Dôrazne upozorňujem pred nákupom na tejto stránke. Ja som pravdepodobne prišla o peniaze.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 8.11.2022
Vážená paní Ilevova, reaguji na Vaše hodnocení ze dne 19.10.2022, je nám líto, že jste nebyla spokojená, pro platbu vaší objednávky ze dne 5.10.2022 jste zvolila platbu převodem, což je opravdu ta nejpomalejší cesta. Bohužel vámi zvolené zboží nebylo okamžitě k odeslání, po oboustranné dohodě jsme přistoupili k vrácení platby, peníze vám byly poukázány zpět na váš účet v termínu uvedeném v našich obchodních podmínkách. Vzhledem k Vašim pochybám, které máte k našemu eshopu, ruším i Vaši další objednávku ze dne 27.10.2022, platbu opět vracím na účet. Snažím se vždy zákazníkům vyjít vstříc, ale neumím se zavděčit všem. Přeji pohodové dny. S láskou Marjánka
VV Avatar autora Veronika Vondráková | 11.10.2022
Zázraky na počkání. Skvělá komunikace i ochota plnit všechna přání. Naprostá spokojenost. Rozhodně doporučuji!
SF Avatar autora Stanislav Fišar | 21.9.2022
Za me naprosta spokojenost. Rychle doruceni, ochota, skvela komunikace????
MH Avatar autora Markéta Hlavatá | 2.9.2022
Ano, jsem spokojená a tento obchod ráda doporučuji.
DM Avatar autora Drahomíra Milevová | 20.8.2022
TN Avatar autora Tereza Novotná | 17.8.2022
Úžasný obchůdek krásné zboží doručení na jedničku * .Všem vřele doporučuji.
SB Avatar autora Stanislava Bočanová | 12.8.2022
Naprostá spokojenost se zbožím, náramek, sponka a dva korálky. Objednávala jsem v době jejich dovolené a po domluvě zboží odesláno ve dřívějším termínu. Jsem spokojená a vřele doporučuji i ostatním ????
SS Avatar autora Silvia Sedlárová | 8.8.2022
Nadmieru spokojna, ochota, ústretovosť
JH Avatar autora Jan Hulek | 20.7.2022
Super.Výborná komunikace a ochota.Mohu doporučit všem.
JM Avatar autora Jiřina Marešová | 16.7.2022
Perfektní obchod, velká nabídka, bleskové zaslání, překrásné balení. Děkuji a vřele doporučuji !!!
AW Avatar autora Andrea Cook Wise | 12.7.2022
Thank you so much for my new beads! They're perfect! I'm extremely pleased with the safe and thoughtful packaging of my order. The shipping was lightning fast! I didn't even have time to get a tracking number to follow when the package arrived (only 6 days to USA). I was provided with a new customer discount code. The code is good to use on any order for up to two months. So, I'll definitely be shopping here again! The customer service was outstanding! A huge "Thank You" to Maria for helping me place my first order. Tysm Story in the Bead!

Stránka 1 z 17 , položek celkem: 328