Jsme exkluzivním prodejcem značek True Beadz, Mama Beads i distributorem značek Elfbeads a Elfpetite v České republice

Hodnocení obchodu

5,0 134 hodnocení
Přidat hodnocení
5
133x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Justyna | 31.3.2020
Marjanka, thank you very much for invaluable help and fast shipping :) and for a useful gift !!
P Avatar autora Pavlina | 30.3.2020
Moc děkuji za sněženku je nádherná. Vaše ochota a pomoc je neskutečná. Jste andilek. Děkuji.
PZ Avatar autora Pavla Zdražilová | 30.3.2020
Rychlé bezproblémové doručení objednávky, ke korálku jsem dostala vždy krásný dáreček, vřelá komunikace, perfektní servis, můžu jen doporučit.
HV Avatar autora Hana Vanýsková | 27.3.2020
Velice děkuji za rychlé dodání i dárky. Vřele doporučuji.
BD Avatar autora Barbora Dziaková | 21.3.2020
Z mojej strany maximálna spokojnosť, môžem len doporučiť. Skvelá komunikácia, rýchle dodanie, krásne zabalené a ešte aj darček naviac. Radosť nakupovať. Veľmi pekne ďakujem ????
AF Avatar autora Alena Faladová | 21.3.2020
Vždy hezké korálky :), ráda doporučuji!!!!
EM Avatar autora Eugenie Mihalková | 18.3.2020
Můžu jen doporučit ???? Paní /slečna má skvělé jednání, vždy odpoví na dotazy a je milá a vstřícná. Zboží bylo velice dobře zabalené + dárečky navíc (v mém případě kamenný naramek, prospekty,dřevěná krabička, nálepky) určitě každého potěší ????
SI Avatar autora Simona Ivanovská | 12.3.2020
Rychlý,bezproblémový obchod. Děkuji a doporučuji.
MS Avatar autora Mária Skokanova-Jurcova | 10.3.2020
AF Avatar autora Alena Faladová | 7.3.2020
Děkuji za vždy hezké korálky :)
DM Avatar autora Drahomíra Milevová | 6.3.2020
BB Avatar autora Barbara Buoni | 5.3.2020
Beautiful product and excellent service thank you
Avatar autora Lenka Špánková | 2.3.2020
Je tu málo hvězdiček! Děkuji za krásné korálky, za lidskost a podporu a za milé dárečky + pohlazení na duši...
AF Avatar autora Alena Faladová | 2.3.2020
Děkuji za hezký korálek :)
J Avatar autora Jana M. | 2.3.2020
Vždy velká spokojenost.
SS Avatar autora Silvia Sedlárová | 2.3.2020
Veľká spokojnosť, rýchle vybavenie, komunikácia a ochota zo strany predajcu.
SZ Avatar autora Sarka Zavodska | 2.3.2020
Jako vzdy vse super. Dekuji a doporucuji.
BC Avatar autora Blanka Cikánková | 21.2.2020
KK Avatar autora Kristýna Krmíčková | 20.2.2020
Velká spokojenost..žádný problém, velká rychlost, bezproblémový průběh.
IS Avatar autora Irena Skaličková | 20.2.2020

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 134

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.