Jsme exkluzivním prodejcem značek True Beadz, Mama Beads, Bella Fascini i distributorem značek X Jewellery, Elfbeads a Elfpetite v České republice

Hodnocení obchodu

5,0 317 hodnocení
Přidat hodnocení
5
313x
4
3x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
SF Avatar autora Stanislav Fišar | 21.9.2022
Za me naprosta spokojenost. Rychle doruceni, ochota, skvela komunikace????
MH Avatar autora Markéta Hlavatá | 2.9.2022
Ano, jsem spokojená a tento obchod ráda doporučuji.
DM Avatar autora Drahomíra Milevová | 20.8.2022
TN Avatar autora Tereza Novotná | 17.8.2022
Úžasný obchůdek krásné zboží doručení na jedničku * .Všem vřele doporučuji.
SB Avatar autora Stanislava Bočanová | 12.8.2022
Naprostá spokojenost se zbožím, náramek, sponka a dva korálky. Objednávala jsem v době jejich dovolené a po domluvě zboží odesláno ve dřívějším termínu. Jsem spokojená a vřele doporučuji i ostatním ????
SS Avatar autora Silvia Sedlárová | 8.8.2022
Nadmieru spokojna, ochota, ústretovosť
JH Avatar autora Jan Hulek | 20.7.2022
Super.Výborná komunikace a ochota.Mohu doporučit všem.
JM Avatar autora Jiřina Marešová | 16.7.2022
Perfektní obchod, velká nabídka, bleskové zaslání, překrásné balení. Děkuji a vřele doporučuji !!!
AW Avatar autora Andrea Cook Wise | 12.7.2022
Thank you so much for my new beads! They're perfect! I'm extremely pleased with the safe and thoughtful packaging of my order. The shipping was lightning fast! I didn't even have time to get a tracking number to follow when the package arrived (only 6 days to USA). I was provided with a new customer discount code. The code is good to use on any order for up to two months. So, I'll definitely be shopping here again! The customer service was outstanding! A huge "Thank You" to Maria for helping me place my first order. Tysm Story in the Bead!
EF Avatar autora Eva Fexová | 22.6.2022
Dekuji..vse OK
EF Avatar autora Eva Fexová | 12.6.2022
Jako vudy vse skvele..diky..
EP Avatar autora Ermione Papadoulis | 9.6.2022
Very! My purchase came very quickly and in beautiful packaging! It was exactly what I ordered and the person which served me was so polite! ???? Definitely I will bo business again with Story in the bead! ???? Thank you!????
MN Avatar autora Martina Nováková | 3.6.2022
Skvělá komunikace, úžasný sortiment, rozhodně doporučuji. Moc děkuji a těším se na příště.
MB Avatar autora Marcela Butková | 1.6.2022
Úžasný obchod, krásné šperky, doručení, ochota, prostě všechno, budu se vždycky ráda vracet.
DM Avatar autora David Machálek | 29.5.2022
JK Avatar autora Jana Křížková | 26.5.2022
Perfektní.
PS Avatar autora Petra Smolová | 25.5.2022
Velká spokojenost, vřele doporučuji :-) a děkuji.
TN Avatar autora Tereza Novotná | 20.5.2022
Super obchod.Všem vřele doporučuji.Vedou to skvělé ženské.Milé ochotné,vždy krásně zabaleno .
C Avatar autora Caroline | 16.5.2022
I absolutely love Story in the Bead! •Every order placed here has been a seamless transaction. •Each delivery has been a joy to receive and on time, or early, plus beautifully packaged. •The lovely ladies at Story in the Bead are always super helpful. They really do go above and beyond for their customers! I am new to buying here - and wish I had done so earlier, as this company is the best company that I have used in more more years than I can count. Thank you! ????
EP Avatar autora Ermione Papadoulis | 13.5.2022

Stránka 1 z 16 , položek celkem: 317